Hinnasto

Oppituokiot (45 min, tarpeen mukaan, aina yksityistunti, sisältää alku- ja loppukeskustelun) ratsastus tai maastakäsiharjoitteita omalla hevosella muualla kuin Granåsassa 48,39e + alv 24% = 60e + matkakulut.
Granåsassa (ja netin välityksellä) oppituokiot maksavat 50e

Ensimmäinen tapaaminen uuden asiakkaan ja/tai uuden hevosen kanssa varataan aina tuplatunti, jolloin käydään läpi hevosen ja ihmisen osaamista, kartoitetaan haasteita ja kerrataan tunnin päätteeksi kotiläksyjä. 80,65e + alv 24% = 100e

Omien hevosteni käytöstä ja Granåsan lainahevosista veloitetaan 25e. Näiden käytöstä sovittava aina erikseen, jokaiselle pyritään löytämään paras hevonen oppimista varten. Kun hevonen tulee minun kauttani, arvonlisävero on 10% .

Tunnit ovat aina yksityistunteja ja kestävät 35 – 45 min riippuen käsiteltävästä asiasta ja hevosen keskittymiskyvystä. Jos näemme harvoin ja meidän tarvitsee kartoittaa tilannetta enemmän, suosittelen varaamaan tupla-ajan jotta jää aikaa tarpeeksi asioiden läpikäymiselle myös ilman hevosta. Moni asia on itseasiassa hevosen elinolosuhteita muuttamalla parannettavissa.

Etukäteen maksetut tunnit, liikuntaseteli/ePassi-maksut ja sarjakortit ovat voimassa 6kk jollei erikseen jotain muuta ole sovittu.

Viikonloppukurssit
Sisältäen teoriaa ja yksityistunteja, pyydä tarjous.
Tähän vaikuttaa moni asia, matkakulut, ruokailut ja majoitus.
Kerro minkälainen porukka sinulla olisi niin kerron, mitä voisin tarjota.

Vuolut
40,32-52,41 + alv 24% = 50-65e
Hintaan vaikuttaa se koska hevonen on viimeksi vuoltu, kuinka vaikeasta vuolusta on kyse ja kauanko vuoluun menee aikaa (hevosen koko, fyysinenkunto ja keskittymiskyky vaikuttavat paljon tähän). Perusvuoluun, ilman suuria ongelmia menee puolisen tuntia. Kesällä omistajan on syytä varautua liottamaan kavioita 30-45minuuttia ennen vuolua (kysy hyviä vinkkejä etukäteen). Muutenkin kuivalla säällä on hyvä antaa kavioille välillä kunnon kylpyjä, rasvoja ne eivät tarvitse.

Hevosten ratsutus ja uudelleen koulutus (hinta sovitaan tapauskohtaisesti)
Otan mielelläni kaikenlaisia hevosia koulutettavaksi niin maastakäsin kuin ratsastaen. Nuoret sisäänratsastettavat, vanhat uudelleen koulutettavat, entiset ravurit ovat tervetulleita. Olen pieni kokoinen, joten ponitkin käyvät. Filosofiani pohjautuu parempaan ratsastettavuuteen ja hyvään tasapainoiseen ratsastajan kantokykyyn. Olen perehtynyt luonnolliseenhevosmiestaitoon ja olen ajanut ja opettanut hevosia ajolle, joten hankalat hevoset eivät ole ongelma, eivätkä niin pienet ponit etten voi nousta niiden selkään. Kuitenkin tärkeintä minulle on hevosen fysiikan kunnioittaminen ja hyvä yhteishenki omistajan kanssa.

Matkakorvaukset
0,46 + alv 24% = 0,57e per kilometri
Korvaus kattaa auton käyttökustannukset ja autossa istumiseen kuluvan aikani. Pitkistä matkoista voimme sopia ja jos minulla on asiaa samalla matkalla monen ihmisen luokse matkakorvaukset jaetaan.

”Arvonlisävero (ALV) on tuotteen tai palveluksen arvonlisää verottava vero, joka lisätään tuotteen myyntihintaan. Arvonlisävero on kulutusvero, joka maksetaan tavaran tai palvelun hankinnan yhteydessä. Yrittäjä tilittää myyntinsä mukaisen arvonlisäveron valtiolle.”

Kysele myös varusteita: kapsoni (ratsastukseen ja maastatyöskentelyyn, kevyt malli), koristeelliset suitset, kuolaimet, pitkät nahkaohjat, ym. Hintoja löydät myyntituotteita -välilehdeltä

2 vastausta aiheeseen “Hinnasto”

Hei, riippuu kovasti mistä päin olet, mutta itse suuntaan parempiin hevostarvikekauppoihin. Tai nettiin. Öljyä on hankalampi löytää, käytän itse oranssia peltipurkkia jonka kyljessä lukee Neatsfoot oil. Glyseriiniä myy kyllä kaikki hevostarvikekaupat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s