Hinnasto

Oppituokiot (noin 45min, yksityistunti) ratsastus tai maastakäsiharjoitteita omalla hevosella 44,35e + alv 24% = 55e

Omien hevosteni käytöstä veloitan 15e, Granåsan lainahevosista sovitaan erikseen.

Tunnit ovat aina yksityistunteja ja kestävät 40-50min riippuen käsiteltävästä asiasta ja hevosen keskittymiskyvystä, tämän lisäksi aina keskustellaan ja puretaan asia ilman hevosta ja väillä oppilas saa teoriamateriaalia ja harjoitteita paperilla.

Vuolut
40,32-52,41 + alv 24% = 50-65e
Hintaan vaikuttaa se koska hevonen on viimeksi vuoltu, kuinka vaikeasta vuolusta on kyse ja kauanko vuoluun menee aikaa (hevosen koko, fyysinenkunto ja keskittymiskyky vaikuttavat paljon tähän). Perusvuoluun, ilman suuria ongelmia menee puolisen tuntia. Kesällä omistajan on syytä varautua liottamaan kavioita 30-45minuuttia ennen vuolua (kysy hyviä vinkkejä etukäteen). Muutenkin kuivalla säällä on hyvä antaa kavioille välillä kunnon kylpyjä, rasvoja ne eivät tarvitse.

Hevosten ratsutus ja uudelleen koulutus (hinta sovitaan tapauskohtaisesti)
Otan mielelläni kaikenlaisia hevosia koulutettavaksi niin maastakäsin kuin ratsastaen. Nuoret sisäänratsastettavat, vanhat uudelleen koulutettavat, entiset ravurit ovat tervetulleita. Olen pieni kokoinen, joten ponitkin käyvät. Filosofiani pohjautuu parempaan ratsastettavuuteen ja hyvään tasapainoiseen ratsastajan kantokykyyn. Olen perehtynyt luonnolliseenhevosmiestaitoon ja olen ajanut ja opettanut hevosia ajolle, joten hankalat hevoset eivät ole ongelma, eivätkä niin pienet ponit etten voi nousta niiden selkään. Kuitenkin tärkeintä minulle on hevosen fysiikan kunnioittaminen ja hyvä yhteishenki omistajan kanssa.

Matkakorvaukset
0,35 + alv 24% = 0,43e per kilometri
Korvaus kattaa auton käyttökustannukset ja autossa istumiseen kuluvan aikani. Pitkistä matkoista voimme sopia ja jos minulla on asiaa samalla matkalla monen ihmisen luokse matkakorvaukset jaetaan.

”Arvonlisävero (ALV) on tuotteen tai palveluksen arvonlisää verottava vero, joka lisätään tuotteen myyntihintaan. Arvonlisävero on kulutusvero, joka maksetaan tavaran tai palvelun hankinnan yhteydessä. Yrittäjä tilittää myyntinsä mukaisen arvonlisäveron valtiolle.”

Kysele myös varusteita: kapsoni (ratsastukseen ja maastatyöskentelyyn, kevyt malli), koristeelliset suitset, kuolaimet, pitkät nahkaohjat, ym. Hintoja löydät myyntituotteita -välilehdeltä

2 vastausta artikkeliin: Hinnasto

  1. Aulis Wirama sanoo:

    Hei! Mistä löydän nahan hoitoon oikeaa öljyä, sekä glyserinsaippuaa ? Kiitos jos vastaat.
    Terveisin Aulis.

    • sautelo sanoo:

      Hei, riippuu kovasti mistä päin olet, mutta itse suuntaan parempiin hevostarvikekauppoihin. Tai nettiin. Öljyä on hankalampi löytää, käytän itse oranssia peltipurkkia jonka kyljessä lukee Neatsfoot oil. Glyseriiniä myy kyllä kaikki hevostarvikekaupat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s