Teemaryhmä / videokurssi

Kokoonnumme pienessä ryhmässä, ennalta sovitun aiheen ympärille Teams-palvelun välityksellä. Jokainen osallistuja ottaa pienen videopätkän työskentelystään, nämä katsotaan yhdessä ryhmänä, keskustellaan ja päätetään mitä lähdetään työstämään seuraavaa kertaa varten. Ryhmät kokoontuvat kolme kertaa, kerran kuussa, yhdessä sovittuna aikana.

Hinta, 150 euroa, sisältäen kolme ryhmätapaamista (ilta-aikaan 2-3h kerrallaan) ja kolme 20min yksityispuhelua (joko puhelimella tai Teamsin välityksellä, sovitaan jokaisen kanssa erikseen) – kaksi tapaamisten välissä ja yksi kurssin jälkeen.

Laukkaryhmä

alkaen helmikuussa 2021

Keskitymme laukkaa valmisteleviin harjoituksiin sekä siirtymisiin laukasta ja laukkaan.

Ole pian yhteydessä, yksi paikka on vielä vapaana

Miksi osallistua?

Videoryhmä antaa osallistujalleen mahdollisuuden keskittyä kolmen kuukauden ajan yhteen kiinnostavaan teemaan. Pääset mukaan katsomaan saman teeman työstämistä muiden hevosten kohdalla ja saat ideoita ja apua omaan työskentelyysi. Teemaa saa ehdottaa, kokoamme ryhmiä kiinnostuksen mukaan.

Kurssilla saat Saran kommentit, ideat ja vinkit, sekä ajatuksia ja vertaisapua muilta osallistujilta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla: hevostaidot@gmail.com
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi.

Hinta

150e (sis alv 24%)

Tämän lisäksi mahdollisuus ottaa henkilökohtaisia videotunteja alennettuun 40 euron hintaan kurssina aikana.

Mitä tarvitset?

Hevosen ja tilan työskennellä, päivän valoa tai kohtuulliset maneesivalot, älypuhelimen ja jonkin telineen, johon puhelimen voi laittaa sekä tarpeeksi muistia videolle puhelimessa. Lisäohjeita kuvaamisen helpottamiseksi saat kun ilmoittaudut mukaan.
Helpottava tekijä on tämän lisäksi kuvaaja, mutta hyvin toimii ilmankin.

Videokurssista sanottua

”Sain todella paljon vinkkejä ja kokemusta kurssista, sai omassa rauhassa kuvata videot, ja niiden katseleminen myös itse oli opettavaista. Oli ihana kuulla myös muiden kommentit ja näkemykset. Lisäksi toisten videoista sai vielä hyviä vinkkejä omaankin tekemiseen ja erilaista näkökulmaa. Oli mukavaa ja opettavaista pohtia ääneen muiden kanssa omaa sekä muiden työskentelyä, haasteista ja vahvuuksista. Tämä lisäsi paljon myös omaa motivaatiota sekä uskoa omaan tekemiseensä. Parasta oli saada ne vinkit jatkoon, jonka jälkeen sai niitä rauhassa harjoitella, kuvata uudet videot ja taas kokoonnuttiin ja katsottiin, mitä kehitystä oli tapahtunut ja mitä sitten seuraavaksi?”

”Haluaisin tuoda sellasen asian esille, että se filmaaminen ja niiden katsominen tiputtaa huomattavasti kynnystä osallistua onlinetunneille, kun se prosessi (kameran viritykset, hevosen ja ratsastajan tottuminen kameraan ym) on saatu siinä vähän sujuvammaksi, ja huomaa ettei sen filmin tarvitse olla ihan Steven Spielbergin tasoista tuotantoa.”