Celina Harich 2016-2017

Celina Harich vetää kaksi vuotista koulutusryhmää vuosina 2016 ja 2017. Jos siis haluat syventää tietouttasi ratsuhevosen fysiikasta, toimivuudesta ja terveydestä, tämä on kurssipaketti sinulle. Ratsastuspaikat ovat kiinteästi varattuja.

Kokoontumiset fyysisesti Granåsassa, Inkoossa 3 kertaa vuodessa to-su ja yhden kerran vuodessa (tammikuussa) hänen luonaan Saksassa.

Tämä kokonaisuus sopii kaikille, joilla on aikaa, halua, kiinnostusta ja motivaatiota oppia. Osaamisvaatimuksia ei ole, mutta sinulla on oltava omassa käytössäsi hevonen jonka kanssa haluat oppia, mieluummin oma, mutta ylläpidossa olevakin kelpaa. Hevosen on oltava vähintään 3,5 vuotias.

Välineiksi tarvitset vain hevosellesi sopivan kapsonin, kapsoniohjat, pitkän liinan, raipan, videokameran ja tietokoneen nettiyhteydellä. Satula ja suitset ovat vapaaehtoisia, niiden tulee olla sovitettu hevosellesi. Kirjalista ja tarkempi englannin kielinen kuvaus täällä.

Kuuntelu- ja katseluoppilaat ovat tervetulleita seuraamaan tapaamisiamme. Kurssikerrat ovat aina kokonaisuuksia torstaista sunnuntaihin. Suosittelemme Akateemiseen ratsastustaiteeseen perehtymistä etukäteen, jotta jo näitä pidemmälle ehtineitä ratsukoita on helpompi seurata.
Hinta 50e koko kurssi
25e yksittäinen päivä

Kurssit:
5.-8.1.2017 Saksassa
20.-23.4.2017 Granåsassa
29.6-2.7.2017 Granåsassa
5.-8.10.2017 Granåsassa

Granåsan kokoontumisien aikataulu kehikko

Tarkempia tietoja ja ilmoittautumiset Sara Autelolle.