Asthrid

suomenhevonen
tamma
2005
i: Pilven Poika
e: Emilia Koo
ei: Hilurin Lento

Assi on saanut yhden varsan Kuningas Ässästä 2009, saanut elellä aika vapaata elämää kunnes tuli minulle huhtikuussa 2010. Hän on kasvanut Aktiivitallissa ja hänet oli sisäänratsastettu kun ostin hänet. Olimme kesän 2010 Gotlannissa ja olemme kärsineet molemmat kaikenlaisista ruuansulatus ja aineenvaihdunta häiriöistä. Tällä hetkellä meillä menee varovaisen loistavasti, pienin askelin eteenpäin. Assi oli mukaani Gotlannissa ensimmäisen kerran 2010 ja uudestaan lokakuusta 2012 kesäkuuhun 2013. Assi on ystävällisesti auttanut minua pääsemään Akateemisen ratsastustaiteen ritarikunnan jäseneksi eli suorittamaan Aseenkantajan, Ground work ja Lounge work -testit.

3 vastausta aiheeseen “Asthrid”

Hei! Löysin vasta blogisi ja surukseni huomasin, ettet ole aikoihin kirjoittanut. Haluaisin kovasti tutustua lisää sinuun ja hevosiisi, tyyliisi tehdä asioita! Oikein kivoja ja mielenkiintoisia kirjoituksia olivat nuo mitä sulla täällä on (:

Hei, juu vähän vähän jää aikaa kirjoitella, valitettavasti. Mutta olet tervetullut livenä tutustumaan hevosiini ja tekemäämme työhön. Ota rohkeasti yhteyttä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s