Julkaisun tilaus

Tilaan Akateeminen ratsastustaide -julkaisun kolmannen numeron hintaan 34,90 euroa. Julkaisu ilmestyy lokakuun lopussa 2018. Kun lähetän tämän lomakkeen, sitoudun maksamaan saamani laskun eräpäivään mennessä. Lisätietoja julkaisusta.

Huom! Jos haluat tilata ensimmäisen tai toisen osan, lähetäthän erikseen sähköpostia hevostaidot@gmail.com. Muutama on vielä varastossa.Tuotteen hinta sisältää arvonlisäveroa 10%.

Tilaukseen lisätään toimituskulut postin hinnoittelun mukaisesti.

Puhelinnumeroa kysytään, koska postipaketin lähettäminen tulee halvemmaksi jos saapumisilmoitus voidaan laittaa tekstiviestillä. Tilauksen saa myös noutaa Inkoon Degerbystä tai erikseen sovittuna muusta paikasta, kuten Akateemisen ratsastustaiteen kursseilta.

Tilaukset jotka on tehty viikolla 44 toimitetaan heti, kun julkaisut saapuvat Suomeen kustantajalta Saksasta. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista kerätään aina vähintään 10 kappaleen nippu, koska pienempää erää ei kannata Saksasta postittaa, joten toimitusajat voivat vaihdella.

Lasku lähetetään vasta, kun kirjat ovat lähteneet uusille omistajille. Postituskulut ovat seitsemän euroa.

Kaikkia henkilötietoja säilytetään GDPR:n mukaisesti. Sivun alalaidassa on linkki tietoturvaselosteeseemme.

Mikä ihmeen Bookazine?
Bookazine on aikakauslehden ja kirjan risteytys, jolla ei ole vielä vakiintunutta suomalaista nimeä. Bookazine näyttää aikakauslehdeltä ja se keskittyy kirjan tapaan yhteen teemaan.

ISBN: 978-3275021307