Julkaisun tilaus

Tilaan Akateeminen ratsastustaide -julkaisun neljännen numeron hintaan 34,90 euroa. Julkaisu ilmestyy huhtikuun lopussa 2019. Kun lähetän tämän lomakkeen, sitoudun maksamaan saamani laskun eräpäivään mennessä. Lisätietoja julkaisusta.

Huom! Jos haluat tilata osat 1-3, lähetäthän erikseen sähköpostia hevostaidot@gmail.com. Muutama on vielä varastossa.Tuotteen hinta sisältää arvonlisäveroa 10%.

Tilaukseen lisätään toimituskulut postin hinnoittelun mukaisesti.

Puhelinnumeroa kysytään, koska postipaketin lähettäminen tulee halvemmaksi jos saapumisilmoitus voidaan laittaa tekstiviestillä. Tilauksen saa myös noutaa Inkoon Degerbystä tai erikseen sovittuna muusta paikasta, kuten Akateemisen ratsastustaiteen kursseilta.

Tilaukset jotka on tehty 23.4. mennessä toimitetaan heti, kun julkaisut saapuvat Suomeen kustantajalta Saksasta. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista kerätään aina vähintään 10 kappaleen nippu, koska pienempää erää ei kannata Saksasta postittaa, joten toimitusajat voivat vaihdella.

Lasku lähetetään vasta, kun kirjat ovat lähteneet uusille omistajille. Postituskulut ovat olleet seitsemän euroa yhdelle kirjalle.

Kaikkia henkilötietoja säilytetään GDPR:n mukaisesti. Sivun alalaidassa on linkki tietoturvaselosteeseemme.

Mikä ihmeen Bookazine?
Bookazine on aikakauslehden ja kirjan risteytys, jolla ei ole vielä vakiintunutta suomalaista nimeä. Bookazine näyttää aikakauslehdeltä ja se keskittyy kirjan tapaan yhteen teemaan.

ISBN: 978-3-275-02149-9