Julkaisun tilaus

Tilaan Akateeminen ratsastustaide -julkaisun kuudennen numeron hintaan 34,90 euroa. Julkaisu ilmestyi helmikuun lopussa 2021. Kun lähetän tämän lomakkeen, sitoudun maksamaan saamani laskun eräpäivään mennessä. Lisätietoja julkaisusta.

Huom! Jos haluat tilata erikseen osia 1-5, lähetäthän sähköpostia hevostaidot@gmail.com. Muutama on vielä varastossa.
Jos haluat kuudennen osan kanssa samalla näitä aikaisempia, kirjoita lisätiedot kenttään.

Tilauset toimitetaan kunhan kirja saapuu Suomeen, aikaisintaan helmikuun lopulla. Laskun saat kunhan kirjat on toimitettu – tilaus on sitova.


Tuotteen hinta sisältää arvonlisäveroa 10%.

Tilaukseen lisätään toimituskulut postin hinnoittelun mukaisesti.

Puhelinnumeroa kysytään, koska postipaketin lähettäminen tulee halvemmaksi jos saapumisilmoitus voidaan laittaa tekstiviestillä. Tilauksen saa myös noutaa Inkoon Degerbystä, Kirkkonummen keskustasta tai erikseen sovittuna muusta paikasta, kuten Akateemisen ratsastustaiteen kursseilta.

Tilaukset jotka on tehty 21.2.21 mennessä toimitetaan heti, kun julkaisut saapuvat Suomeen kustantajalta Saksasta. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista kerätään aina vähintään 10 kappaleen nippu, koska pienempää erää ei kannata Saksasta postittaa, joten toimitusajat voivat vaihdella.

Lasku lähetetään vasta, kun kirjat ovat lähteneet uusille omistajille. Postituskulut ovat olleet seitsemän euroa yhdelle kirjalle.

Kaikkia henkilötietoja säilytetään GDPR:n mukaisesti. Sivun alalaidassa on linkki tietoturvaselosteeseemme.

Mikä ihmeen Bookazine?
Bookazine on aikakauslehden ja kirjan risteytys, jolla ei ole vielä vakiintunutta suomalaista nimeä. Bookazine näyttää sisällöltään aikakauslehdeltä, on kirjoitettu artikkelien muodossa ja keskittyy kirjan tapaan yhteen teemaan.

ISBN: 978-3-275-02208-3