Ground Work -kirjan tilaus

Tilaan Bent Branderupin ja Celina Skoganin Academic Groundwork -kirjan hintaan 34,90 euroa. Kirja ilmestyy 5.12.2021. Kun lähetän tämän lomakkeen, sitoudun maksamaan saamani laskun eräpäivään mennessä.

Ensimmäinen tilauserä toimitettu, seuraavan kerran kirjoja saatavilla vuoden vaihteen jälkeen. Laskun saat kunhan kirja on toimitettu – tilaus on sitova.

Voit tilata samalla Bookazine-kirjoja myös, laitathan siinä tapauksessa sähköpostia, hevostaidot@gmail.com

42217

Tuotteen hinta sisältää arvonlisäveroa 10%.

Tilaukseen lisätään toimituskulut postin hinnoittelun mukaisesti.

Puhelinnumeroa kysytään, koska postipaketin lähettäminen vaatii vastaanottajan puhelinnumeroa. Tilauksen saa myös noutaa Inkoon Degerbystä, Kirkkonummen keskustasta tai erikseen sovittuna muusta paikasta, kuten Akateemisen ratsastustaiteen kursseilta.

Tilaukset jotka on tehty 30.11.21 mennessä toimitetaan heti, kun julkaisut saapuvat Suomeen kustantajalta Saksasta. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista kerätään aina vähintään 10 kappaleen nippu, koska pienempää erää ei kannata Saksasta postittaa, joten toimitusajat voivat vaihdella.

Lasku lähetetään vasta, kun kirjat ovat lähteneet uusille omistajille. Postituskulut ovat olleet noin seitsemän euroa yhdelle kirjalle.

Kaikkia henkilötietoja säilytetään GDPR:n mukaisesti. Sivun alalaidassa on linkki tietoturvaselosteeseemme.

ISBN:978-3-275-02217-5

Kieli: Saksa ja Englanti