Kategoriat
ei kategoriaa

Bookazine vol 2 – groundwork

Tämä uusi kirjasarja avaa aivan uusia ulottuvuuksia akateemiseen ratsastustaiteeseen.

Tämä Akateemisen ratsastustaiteen Bookazine sarja on koko Bent Branderup Trainer -ryhmän yhteisponnistus ja näin ollen mukana on todella monta oman osaamisalansa asiantuntijaa eivätkä ajatukset ja kokemukset jää vain yhden ihmisen osaamisen varaan.

Jos haluat tukea minun matkaani Akateemisen ratsastustaiteen oppilaana ja opettajana, voit ostaa kirjan amazon.de :stä tällä linkillä. Tilaus ei maksa sinulle enempää – minä saan suosituksestani pienen palkkion.

Kiitos!

https://amzn.to/2mnBwCv

Saksan amazonin sivut saa helposti käännettyä englanninkielisiksi sivun yläpalkin linkistä. Ja jos käytät tietokoneella selaimena esimerkiksi google chromea, google kääntäjä tuottaa tekstin sinulle vaikka suomeksi aika näppärästi.

3 vastausta aiheeseen “Bookazine vol 2 – groundwork”

Hei Sara!

Asun Englannissa. Osaisitko sanoa miten parhaiten saisin sen täältä ostettua? Onkohan täällä joku joka hoitaa tätä asiaa? Ei ainakaan tuolla Amazon.co.uk:n puolella näyttänyt olevan tarjolla. Kovasti olemme ponin kanssa harjoitelleet ground work ponin kanssa viime aikoina ja haluaisin oppia lisää 🙂

Kiitos etukäteen Susanna

________________________________

Hei, kiitos viestistäsi!
Näinkin, että sait jo tilattua. Meinasinkin ehdottaa, että jos tilaat amazon.de niin varmasti toimittavat – kurjaa jos tuli kalliiksi. Toinen vaihtoehtoni olisi ollut joku Bent Branderup Trainer joka käy teillä päin ja hän toimittaisi perille. Tunnen vain nämä tänne Suomeen toimittavat kaupat paremmin.

Hei

Sainkin nyt tilattua sinun linkkisi ja oman Amazon.co.uk tilini kautta suoraan tänne Englantiin! Harmittavan kallis postimaksu. Toivottavasti kirjanen on sen arvoinen 🙂

Susanna 🙂

________________________________

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s