Kategoriat
ei kategoriaa

Bent Branderupin kirja

61w1jftksUL

Minulta kysytään kursseilla usein: ”Mistä saisin lisää tietoa?” Tämä Bent Branderupin kirjoittama kirja on yksi tärkeimmistä tiedonlähteistä.

Akateemisen ratsastustaiteen perusteos, nyt englanninkielellä. Sama kirja on ilmestynyt ruotsiksi 1996 ja tämä kirja on päivitetty 2014. Koko ajan opimme uutta ja tietoa löytyy myös videoiden muodossa, sekä uudessa kirjasarjassa, bookazine.

Tämä kirja kertoo akateemisen ratsastustaiteen ideologiasta, historiasta, työkaluista ja harjoituksista, joita on avattu selkeällä englannin kielellä ja kuvitettu informatiivisin kuvin.

Suositeltavaa lukemista kaikille kiinostuneille – perusteos jonka voi lukea monta kertaa ja aina oppii jotain uutta.

Jos haluat tukea minun matkaani Akateemisen ratsastustaiteen oppilaana ja opettajana, voit ostaa kirjan Amazon.de :stä tällä linkillä. Tilaus ei maksa sinulle enempää – minä saan suosituksestani pienen palkkion.

Kiitos!

https://amzn.to/2LDZC6m​

Saksan amazonin sivut saa helposti käännettyä englanninkielisiksi sivun yläpalkin linkistä. Ja jos käytät tietokoneella selaimena esimerkiksi google chromea, google kääntäjä tuottaa tekstin sinulle vaikka suomeksi aika näppärästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s